Hotel La Scoica Land - oferta Mamaia
Prezentare oferta

Complexul La Scoica Land este localizat pe Bd. Mamaia Nord Nr. 34, pe malul lacului Siutghiol, cu o suprafata de 30.000 mp. La Scoica Land are o deschidere de mai mult de 300 m la drumul national. La Scoica Land este situat la doar 2 km de Statiunea Mamaia si de Tabara Navodari, si la doar 200 m de malul marii.

Complexul nostru are localizarea perfecta pentru sejurul dvs. Sunteti aproape de toate atractiile, dar veti beneficia de linistea unui loc retras, minunat, si care pare ca nu face parte din lumea inconjuratoare.

Complexul turistic La Scoica Land este compus din: hotel, restaurant, ballroom (1000 persoane), terase pe malul lacului, scena de spectacole, locuri de joaca pentru copii, debarcader, baza nautica, plaja privata pe malul lacului, (piscina-in curand), intr-un cuvant totul pentru vacanta dumneavoastra de vis.

Hotelul este impartit in doua corpuri, si anume Corpul A cu 22 de camere si Corpul B cu 23 de camere. Ambele corpuri au vedere la lac, iar in fata corpului A, este situata plaja privata, pe care Complexul nostru o pune la dispozitia dumneavoastra.

Date de contact
Numele: RECEPTIE
Telefon 1: 0341 485 333
Telefon 2: www.lascoicaland.ro
Adresa: Bd. Mamaia Nord, nr 34
Galerie Imagini
inapoi la cazare Mamaia