Hotel Savoy - oferta Mamaia
Prezentare oferta

Hotelul Best Western Savoy este una dintre cele mai reprezentative locatii ale statiunii Mamaia si chiar ale litoralului romanesc. Cele 4 stele, cat si apartenenta la lantul hotelier Best Western sunt garantia calitatii, confortului si a serviciilor ireprosabile!

Este un hotel modern, rafinat, cu camere spatioase, majoritatea cu vedere la mare, care ofera nu numai servicii complete de cea mai buna calitate ci si o atmosfera speciala, un sentiment de prietenie si armonie.

Deschiderea dubla, atat spre mare cat si spre lacul Siutghiol, iti da posibilitatea sa urmaresti spectacolulul magnific al rasaritului soarelui, din valurile involburate ale Marii Negre ce se sfarseste cu apusul lin in apa linistita a lacului Siutghiol.

Hotelul Best Western Savoy este incadrat de Hotel Selena, Hotel Lido si de Hotel Ambasador, el aflandu-se la o distanta de 30 km de Aeroportul Mihail Kogalniceanu si la doar 5,5 km de Constanta.

La noi veti descoperi un numar mare de servicii de 4 stele incluse in tarifele de cazare, care cuprind: parcare proprie, internet WI-FI in fiecare camera, cablu Tv, telefoane cu acces international, seif propriu, minibar, aer conditionat si multe alte dotari si servicii special si atent concepute pentru toate categoriile de oaspeti care ne onoreaza cu prezenta.

De asemenea, avem experienta si competentele necesare in organizarea de evenimente, atat de afaceri, cat si private, cum ar fi: cine festive, nunti, botezuri, petreceri private, intalniri de afaceri, conferinte si workshop-uri.

Va asteptam sa ne vizitati!

Date de contact
Numele: Receptie
Telefon 1: 0241 606 900
Telefon 2: 0241 606 905
Adresa: Mamaia, jud. Constanta
Galerie Imagini
inapoi la cazare Mamaia